Om mig

Hvem står bag Spirituel Terapi?

Jeg hedder Nicoline Helveg, er født i 1972 og er spirituel psykoterapeut.

Jeg får ofte spørgsmålet “skal man ikke være åben over for det spirituelle for det virker?”
Svaret er klart ”NEJ”, min erfaring viser, at det virker og hjælper alle.

Derfor er min mission, at bringe det spirituelle univers ind i folks hverdag og gøre det forståeligt, anvendeligt og respekteret.

Hvorfor?
Fordi det kan give dig en større selvindsigt og dermed en højere bevidsthed. Hvilket medfører at det bliver lettere at forløse blokeringer og frigøre potentialer. Det gør det nemmere at leve i nu’et og finde roen.

Jeg har, i mange år, selv levet med angst og oplevet, hvordan den har hæmmet min hverdag og livskvalitet. Gennem spirituel terapi har jeg lært at takle min angst og fundet ind til problemets rod. Den selvindsigt jeg fik, gjorde mig i stand til at tage mit liv op til overvejelse!! Jeg fandt ud af at jeg skulle en anden vej og begyndte at læse til psykoterapeut.

Siden 2018 har jeg haft egen klinik. Sideløbende har jeg taget en spirituel lederuddannelse hos Rikke Hertz, der er spirituel coach for nogle af de største virksomhedhedsledere og sportsudøvere i Danmark.

I Marts 2019 valgte jeg at starte på kropsterapi uddannelsen hos Body All Mind i København. Det at kunne inddrage det fysiske element i mine behandlinger giver god mening, da følelsesmæssige ubalancer oftest sætter sig som blokeringer i kroppen. Således samler jeg en lang række af forskellige værktøjer til min spirituelle værktøjskasse, så jeg kan sammensætte en unik behandling til hver klient.

Det bedste råd jeg kan give, er at lytte til din intuition, giv plads til dig selv!!! Du er velkommen til at ringe til en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere og stille spørgsmål.

Alt det bedste til dig.
Nicoline